Tiener therapie groep Zwolle

blog

Tienergroep

Tienergroep

4 juli 2022 by Ellen Lebesque

Samen in het licht

tiener groep

Worstel je met deze thema’s en ben je tussen de 14 en 18 jaar oud?

Grenzen, verbinding, contact maken, toekomst, zelfbeeld, zelfvertrouwen, social media, seksualiteit, overspannenheid, somberheid, isolement, sociale vaardigheden, maakbaarheid, emoties en nog veel meer.

 

Wees welkom voor de tiener therapie groep

tiener therapie groep

Tiener zijn is leuk én lastig. Het is een fase van ontdekken wie je bent, waar je goed in bent, wat je wilt doen, wie je wilt zijn etc. En dat allemaal in een wereld waarin veel op je af komt!

De prikkels, de continue drang om mee te doen, niks te willen missen, sociale media die een plaatje schetst van hoe het ideale leven eruit zou moeten zien….

 

Jij als jongere wordt groot in een tijd die prachtige mogelijkheden bied, maar die ook een ongekende druk op je kan leggen. Want hoe ontwikkel je je eigen identiteit temidden van al die druk van buiten af?

Steeds meer jongeren kampen met burn-out klachten, gevoelens van minderwaardigheid, onzekerheid.
Ze zijn vaker somber, verkeren in een sociaal isolement of verliezen zichzelf in de virtuele wereld van sociale media en gaming. Herken jij jezelf hier al in?

Of ben je op zoek naar wie jij bent? Voel je je verdwaald, onrustig en onzeker?

 

De jongeren therapie groep bestaat uit ongeveer 8 jongeren tussen de 14-17 jaar.
Een groep waar je kunt werken aan je zelfvertrouwen, een gezond zelfbeeld, het leren omgaan met prikkels, het stellen van grenzen en het leren herkennen en uiten van je emoties.

Een groep ook waar je kunt ontdekken dat je niet de enige bent die met deze dingen worstelt. Waar je ontdekt dat het helpt om te delen en je kunt leren van je leeftijdsgenoten.

Tiener therapie groep Zwolle

thema's

Thema’s zijn bijvoorbeeld: 

Grenzen, verbinding, contact maken, toekomst, zelfbeeld, zelfvertrouwen, social media, seksualiteit, overspannenheid, somberheid, isolement, sociale vaardigheden, maakbaarheid, emoties en nog veel meer.

 

Heb je zelf nog andere thema’s waar je mee worstelt? Welkom om daar ook ruimte voor te maken. 

ontmoetingen

De groepssessies zijn 1 keer per 2 weken en duren gemiddeld 2,5 uur.

De tienergroep zal om de week op maandag van 16:00 uur tot ongeveer 18.30 zijn.

(komt deze tijd je niet uit, informeer naar de mogelijkheden)

 

Als je begint in de groep schrijf je je in voor 11 keer, na die 11 keer kan je per ronde van 11 sessies er voor kiezen om te verlengen of besluiten om te stoppen.

 

start:

Vanaf november 2022 start er indien er genoeg aanmeldingen zijn een tienergroep. 

zoek je hulp?

Ben jij een tiener en ben je op zoek naar hulp? Omdat je niet lekker in je vel zit, of je onzeker voelt?
Of bent u ouder van een kind in deze leeftijdsfase en maakt u zich zorgen?

Neem gerust contact met mij op. Ik vertel je graag over deze groep of de hulp die ik eventueel ook individueel kan bieden.

 

contact

wil je meer informatie of doe je mee? stuur een bericht!

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye