blog

Rouwgroep

Rouwgroep

4 juli 2022 by Ellen Lebesque

Samen in het donker

rouw groep

Rouwen is rauw en eenzaam. Er ontstaat een wereld waar je eerder geen weet van had. Graag bieden we je een plek waar je erkenning en herkenning kan vinden voor de wereld waar jij je in begeeft. 

rouw therapie groep

Rouwen doe je alleen. Jij weet in welke rouw wereld jij je in begeeft. Hoe dit voor jou is zal per persoon en situatie verschillen.

In onze maatschappij is er maar weinig plek voor rouw. Toch geloven we dat er plek nodig is voor onze donkerste, rauwe, diepste emoties die loskomen bij rouw. 

Graag bieden we een plek waar je mensen kan ontmoeten die ook rouwen, die ook worstelen met de thema’s die losgekomen zijn. 

thema's

Thema’s zijn bijvoorbeeld: 

Hoe rouw ik in een maatschappij die ”door raast”, hoe vertel ik mijn omgeving hoe het echt van binnen met mij is, hoe ga ik om met de wisselvalligheid die bij rouw hoort, hoe bevind ik me tussen de dynamiek leven en dood, hoe ga ik om met het verlangen om terug te gaan naar hoe het was, en nog veel meer. 

ontmoetingen

De groepsessies zijn 1 keer per 2 weken en duren gemiddeld 2,5 uur.

Als je begint in de groep schrijf je je in voor 1 jaar, na dat jaar kan je per +- half jaar er voor kiezen om te verlengen of besluiten om te stoppen.

 

start:

Vanaf maart 2023 start er indien er genoeg aanmeldingen zijn een nieuwe rouwgroep

zoek je hulp?

Heb je een verlies geleden en merk je dat je een plek mist om aan het werk te gaan met je rouw? 

Vraag dan nu informatie over de rouwgroep.

contact

wil je meer informatie of doe je mee? stuur een bericht!

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye