Ellen Therapie Zwolle

blog

Over mij

Over mij

26 juni 2019 by admin

hi, ik ben Ellen

Soms moet je stilstaan

om verder te gaan

dan het pad en de haast je voeren

Verder te zien

dan een oogopslag

naar de wereld aan je voeten

Soms moet je stilstaan

bij het gewone

om het bijzondere te begroeten

hi, ik ben Ellen!

over mij:

Ik ben moeder van twee fantastische kinderen (die ik ook heus geregeld achter het behang wil plakken). Ik ben getrouwd met  een fantastische man die mijn steun en toeverlaat is (al mag hij soms ook best bij de kinderen achter het behang erbij 😉 ).

 

Ik heb vier lieve zussen waarvan één mijn eeneiige tweeling  is. Mijn tweelingzus die zoveel op mij lijkt, maar ook zo anders is. Van haar leer ik zoveel, maar vooral dat iedereen uniek is en op zoek is naar zijn eigen lichtpuntje. Hoe vergelijkbaar situaties ook lijken te zijn. Iedereen wil op zoek naar zijn eigen unieke licht om zelf te gaan stralen.

Ellen Therapie Zwolle

de Bron van waaruit ik leef

Ik geloof dat Jezus de brenger is van echte vreugde. Hij is de bron waardoor ik onuitputtelijk Zijn liefde kan laten stromen. 

 

Waar ik ben, bent U: wat een kostbaar geheim.

Uw naam is ‘Ik ben’ en ‘Ik zal er zijn’.

Sela

 

Vanuit deze basis leef en werk ik. Ik wil je uitnodigen om ook als je je hier niet mee kan identificeren je helemaal welkom te voelen. We geloven allemaal ergens in. Ik hoop samen met je op weg te kunnen om jouw bron van jou leven te zoeken, te zoeken naar de stem van jouw ziel en te zoeken naar jouw eigen spiritualiteit. 

 

Zonder oordeel of verwachting, samen op weg…

opleiding en trainingen

werkervaring

weetjes over mij:

IMG_4975

wat je over mij moet weten

IMG_4959

mensen die mij echt kennen zeggen dat ik...

Contact

wil je meer informatie stuur dan een bericht!

Na 2 dagen geen reactie op je bericht? Check dan ook even je spam-folder.

Wordt alleen gebruikt om contact op te nemen m.b.t je vraag.
Privacy
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye